måndag 30 september 2013

Fortsatt uppdatering från paradiset












Lördag
Tyvärr vaknade vi till ett mulet Alcudia, så efter frukost tog vi en långpromenad och tittade på de vackra omgivningarna. Sen låg vi och läste på balkongen under dagen. På kvällen gick vi och kikade i en otrolig speceriaffär sen åt vi en av de bästa måltiderna här!  Till förrätt åt vi musslor och vitlöksbröd och till varmrätt åt vi marulk och räkspett respektive sjötunga. Helt magiskt gott. Sen gick vi vidare och tittade på finalen av miss tourism spain.








Söndag
Även förmiddagen denna dag var lite mulen, så Tobias tog med mig på spa. Varm oljemassage, ansiktsbehandling och akupressur, sen var man som en ny människa! Dessutom var vädret toppen igen efteråt. Vi åt lunch på balkongen och tog det lugn innan vi gick ut för att äta middag. Vi gick till samma grillrestaurang som förra gången och Tobias som tjatat om en ordentlig köttbit fick det. Vi avslutade på en bar vid stranden, Tobias drack Mojito och jag åt en smarrig glass.











Måndag
Vår sista dag här bjöd på högsta temperaturen på hela veckan. Så hela dagen låg vi och solade och badade.  På kvällen såg Tobias till att bli av med lite småpengar på en arkadhall och sedan åt vi middag. Tapas och paella blev det idag. Sen gick vi omkring i mysiga gränder och suktade över färska skaldjur. Kvällen bjöd på 27 grader och det var underbart. Vi avslutade på en bar där Tobias kunde njuta av sin sista sangria. I morgon går bussen från hotellet vid 09.25.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar